TAPIJT

Zacht, warm en uitnodigend.

Tapijt brengt gezelligheid, sfeer en huiselijkheid in iedere woning, maar ook in kantoren en gebouwen geeft het de juiste sfeer. Nooit koude voeten en altijd een warm gevoel. Een sterk product waar jaren onbekommerd op kan worden geleefd.

Bouclé, frisé en velours tapijten zijn duurzaam, van uitstekende kwaliteit en leverbaar in verschillende prijsklassen. Wij leveren ze in polyamide, polypropyleen en polyester kwaliteiten. Hoogpolig of laagpolig. Action backing, comfort backing of vilt backing. Het kleurenpalet is bijna oneindig. Wollen tapijten worden al vele eeuwen gebruikt en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in prachtige, natuurlijke designs. Verder zijn ze veerkrachtig en hebben ze een hele lange levensduur. Wollen vloerbedekking gaat gemakkelijk 15 – 30 jaar mee.

Tapijt vraagt, net als andere soorten vloerbedekking, om regelmatig en het juiste onderhoud. De belangrijkste regels hierbij zijn, houdt vuil zoveel mogelijk buiten de deur door gebruik te maken van goede rooster/borstel en schoonloop matten.

Wij verkopen vloerbekleding van o.a.; Bonaparte, Parade, Desso, Gelasta, Interfloor, Ambiant en nog veel meer merken.

Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.