LEDIKANTEN

Het juiste ledikant is voor iedere ouder verschillend.

Naast een collectie boxsprings hebben wij een ruim aanbod aan bedden, ook wel ledikanten genoemd. Van eenpersoons bedden en twijfelaars tot tweepersoons bedden en seniorenbedden. Naast het type bed bieden wij ook een breed aanbod aan bedden van verschillende soorten materialen en interieurstijlen.

Welk bed je ook zoekt: jouw droom bed vindt u bij ons. Bekijk het assortiment in de winkel en laat u inspireren.

Heb jij of je partner zorg nodig aan bed?

Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk makkelijker. Ons hoog laag slaapsysteem biedt je een leven lang gemak van alle voorzieningen en is in hoogte verstelbaar. Zo hoeft iemand die jou helpt niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. Ons hoog laag slaapsysteem wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met gezondheidsproblemen die langer thuis blijven wonen.

Dit Nederlandse product combineert design met gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geeft het hoog laag bed uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. Het slaapsysteem in combinatie met de lattenbodem geeft een zeer goede ondersteuning bij het opstaan.  Ook zijn onze slaapsystemen in te stellen als een luxe fauteuil. Zo zit je altijd in de juiste comfortabele positie wanneer je tv kijkt of een boek leest.

Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de slaapsystemen kunnen worden geleverd als complete tweepersoons slaapkamers. De luxe uitvoering is standaard uitgevoerd met een anti trendelenburg functie en heeft een lagere instaphoogte.