GORDIJNEN

Liefde voor je raam.

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, verbeteren de akoestiek van de ruimte en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat gordijnen het binnen gezellig maken als het buiten donker is. De mooiste gordijnen op maat laat u maken bij Woonwinkel Frits Vos. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan gordijnstoffen waar u blij van wordt. Wij beschikken over tien leveranciers met elk een aparte collectie. Of u nu houdt van prints, dessins of een effen stof, wij hebben het.

Wij verkopen; valletjes, vitrages, inbetweens, overgordijnen, dim en blackout stoffen. Wij werken ook met brandvertragende en gerecyclede stoffen.

Nadat de gordijnstof is gekozen bent u nog niet klaar. Vervolgens moet de plooi in het gordijn nog besproken worden of het ophangsysteem. Wij hebben ks rails, roedes of railroedes. Alle rails en roedes zijn in meerdere kleuren leverbaar.

Wij verkopen gordijnstoffen van onder andere; Vadain, Toppoint, Vriesco en Boelaert & Moens. Ook hebben wij een aparte collectie met luxe en speciale gordijnstoffen van Leffring & de Wilde. Kom naar de winkel om het te bekijken. 

Wij komen gratis bij u opmeten en maken vrijblijvend een offerte.