LAMINAAT

Natuurgetrouw en betaalbaar.

Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer, maar weet je nog niet goed wat je wil? Bedenk waaraan de laminaatvloer moet voldoen in jouw situatie. Hierbij kan je denken aan;

  • Structuur
  • Intensiteit van het gebruik
  • Breedte en lengte
  • Vloerverwarming
  • Demping

Laminaat is een populair vloersoort en dat is ook niet gek. Het is een stevige vloer, die tevens gemakkelijk te leggen en te onderhouden is. Ook heeft het geen speciale onderhoudsbehandeling nodig. Dit komt doordat laminaat een efficiënte opbouw wat uit vier lagen bestaat. Het bestaat uit een melamine toplaag, een decor laag, een drager van MDF of HDF en een onderlaag. De kwaliteit van de toplaag bepaalt de slijt- en stootvastheid. De diktes van het laminaat verschillen van 6 tot 12mm dik. De kleur van laminaat wordt als het ware geprint en zit in de decorlaag van de plank. Wij verkopen ook laminaat met een waterafstotende hydroseal-coating, waardoor het intrekken van vocht tot het verleden behoort.

Laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, prints en afwerkingen. Er is altijd een soort dat bij jouw woonwensen past. Er is zelfs een laminaat met tegelstructuur. Als je graag de uitstraling wil hebben van een houten vloer, kan je kiezen voor een laminaat met houtstructuur. Deze structuur is voelbaar en heeft een natuurlijke uitstraling.

Kom naar de winkel om het assortiment te bekijken.