BEDTEXTIEL

Iedere ochtend wakker worden onder prachtig beddengoed en de dag beginnen met een glimlach. Dat wil jij toch ook?

Beddengoed in alle soorten, maten en materialen als katoen, flanel en satijn. Diverse soorten overtrekken kun je bij ons in de winkel bekijken. Naast dekbedovertrekken hebben we een uitgebreid assortiment van het beste beddengoed van verschillende topmerken. Voor de kinderkamer, op een boxspring of op een peuterbed, maar ook een 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux dekbedovertrek. Of je nu op zoek bent naar een rustig, neutraal dekbedovertrek of juist naar een dekbedovertrek waar de kleuren van af spatten. Verkrijgbaar in meerdere maten en materialen.

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar als enkel en als 4-seizoenen dekbed in diverse maten. Ook hebben wij een ruim aanbod aan hoofdkussens voor iedere slaaphouding. Voor hoofdkussens hebben wij ook een ruim aanbod voor iedere slaaphouding.

Silvana Support kussen, Nederlands meest verkochte neksteun kussen!

Al ruim 30 jaar en onomstreden en een bewezen effectief neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met én aanbevolen door fysiotherapeuten. Het Silvana Support kussen is er in 6 verschillende uitvoeringen, van extreem zacht tot perfect hard. Een goed hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat u uitgerust wakker wordt. Maar wat is nou een goed hoofdkussen? Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van de slaaphouding, lichaamsbouw, de stevigheid van het matras en de mate waarin iemand transpireert.

Het Silvana kussen is gemaakt van de allerbeste materialen en tot in de kleinste detail uitgedacht om uw nek een optimale steun te bieden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Silvana Support kussen. Silvana onderstreept als geen ander het belang van een goed hoofdkussen.