SLAPEN

Bedden in heel veel verschillende soorten en afmetingen.

Naast het feit dat een bed moet passen bij de stijl van je slaapkamer, moet je nieuwe bed ook letterlijk passen in de beschikbare ruimte van je kamer. Heb je een grote slaapkamer dan kun je kiezen voor een ruim bed van 180×200 of een bed van 200×200. Heb je een kleinere ruimte dan kun je kiezen voor een bed van 140×200 of een bed van 160×200. Het is belangrijk om een bed met een juiste afmeting te kiezen, ook voor je slaapcomfort. Ben je erg lang dan is het niet verkeerd om te kiezen voor een extra lang bed van bijvoorbeeld 210 of zelfs 220 cm. In onze bedden collectie vind je veel verschillende afmetingen.

Naast de bedden hebben wij ook een ruim aanbod aan matrassen en lattenbodems. Een goed matras is erg belangrijk voor je gezondheid en slaap. Zoveel mensen zoveel wensen. Wij hebben veel proef matrassen in de winkel die je uitgebreid kunt testen.

Wij hebben een ruim assortiment in; Boxsprings, Ledikanten, Matrassen, Lattenbodems,Hoofdkussens, Dekbedden, Dekbedovertrekken, Hoeslakens, Spreien

Kom gerust langs in de winkel om het assortiment te bekijken.