Raamdecoraties

Woonwinkel Frits Vos heeft een ruime keuze in overgordijnstoffen, in-betweens en vitrages. Deze worden gratis en deskundig bij u thuis opgemeten en uiteraard ook geplaatst. Ook leveren wij rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloeziën, luxaflex en dupligordijnen in alle denkbare stoffen.
Kom eens kijken en laat u adviseren over de vele mogelijkheden.

Onze collectie vouwgordijnen bestaat uit heel veel verschillende stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Er is keuze uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden. De meeste stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijker maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen dan voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. Maak het vouwgordijn helemaal af in je eigen stijl, kies voor een houten onderlat, hippe ringen, of een opvallende bies. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met elk een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kan het vouwgordijn voorzien worden van elektrische bediening. Voor meer informatie  en advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom!

Een rolgordijn voor elk interieur. Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. een rolgordijn is altijd mooi en functioneel. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer, of voor een mooie lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar. Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is de elektrische bediening een uitkomst. 

Onze collectie gordijnen heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Er zijn verschillende transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen verkrijgbaar.  Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk vouwgordijnen en gordijnen combineren in een ruimte. Er is keuze uit verschillende plooien, in overleg met onze gordijnspecialisten kun je kiezen wat het best in jouw interieur past. Het gordijn kan aangepast worden naar jouw persoonlijke smaak. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen uit een contrasterende border, ingeslagen ringen van koper of RVS. Er zijn verschillende roedes verkrijgbaar, welke past het best bij u? Vrijwel alle gordijnen kunnen worden gewassen. Ieder gordijn wordt voorzien van een label met wasvoorschrift.