Meubelzaak Vriezenveen

Meubelzaak in Vriezenveen met topmerken

Bekijk collectie Meubels

Frits Vos is een meubelzaak nabij Vriezenveen met een exclusief aanbod van topmerken en een grote variatie aan meubels, interieuraankleding en accessoires. U kunt uw complete woning inrichten met ons aanbod dat perfect aansluit op allerlei interieurstijlen, variërend van klassiek tot modern en van landelijk tot strak. Ontdek het complete assortiment op uw gemak in onze meubelzaak nabij Vriezenveen. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers staan uiteraard voor u klaar.

Meubelzaak in Almelo of omgeving bezoeken

Als u van plan bent om oudere meubels in uw woning te vervangen of op zoek bent naar een complete woninginrichting op het gebied van meubels, dan slaagt u bij Frits Vos. Onze meubelzaak is in de regio Almelo gevestigd en biedt meer dan alleen meubels. Zo kunt u bij ons ook voor vloeren, raamdecoraties en speciale aanbiedingen terecht. In onze meubelzaak nabij Almelo voeren wij kwaliteitsmerken, zoals onder meer: Riverdale, Quickstep, Desso, Bonaparte, Beautyfloor, Velda, MFlor, Bécé, Interfloor, Eastborn en Riviera Maison Beddengoed.

Zie ook: Pvc vloeren Vriezenveen en Relaxstoelen Vriezenveen

Meubelzaak nabij Vriezenveen met optie tot inruilen!

Wist u dat wij ook een ruim assortiment met inruilmeubelen beschikbaar hebben? Als u oude meubels heeft, kunt u deze indien gewenst ook inruilen. . In onze 2e hands winkel van onze meubelzaak in de regio Vriezenveen kunt u op uw gemak rondkijken en wellicht vindt u net dat ene droommeubel waar u al lang naar op zoek bent. Op deze afdeling van onze meubelwinkel zijn de inruilmeubelen voor een zacht prijsje verkrijgbaar. Overigens kunt u ook op andere manieren extra voordelig slagen bij Frits Vos, want wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen beschikbaar.

Meubelzaak in omgeving Almelo met aanbod voor scherpe prijzen

Frits Vos hanteert standaard aantrekkelijke prijzen, maar het kan uiteraard altijd nog voordeliger. Dat is ook mogelijk in onze meubelzaak in de omgeving van Almelo, waar wij een speciale Outlet beschikbaar hebben. U kunt extra voordelig aankopen doen voor uw woning door een keuze te maken uit het aanbod met showroommodellen. Deze modellen gaan namelijk uit de collectie en worden extra voordelig aangeboden in de Outlet van onze meubelwinkel nabij Almelo. Onze winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en gevestigd aan de Hoofdweg 185 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie