Meubelwinkel Vriezenveen

Meubelwinkel Vriezenveen

Bekijk collectie Meubels

Als u plannen heeft om een meubelwinkel in Vriezenveen te bezoeken, dan kunt u naar de gezelligste woonwinkel van Twente komen. Dat is Frits Vos en onze meubelwinkel is in de directe regio van Vriezenveen gevestigd. Wij hebben uitgebreide collecties beschikbaar om uw woning te voorzien van een fraai interieur. U kunt rekening houden met uw voorkeur voor een bepaald materiaal, maar ook met de stijl. Die varieert namelijk van modern tot klassiek.

Meubelwinkel in omgeving Almelo bezoeken

Bent u toe aan nieuwe meubels in huis en op zoek naar een comfortabel bankstel, eetkamertafel met stoelen of zoekt u een nieuw bed voor de slaapkamer? In de omgeving van Almelo meubelwinkel Frits Vos komen om de grote en gevarieerde collectie met meubels, vloeren en woonaccessoires te bekijken. Wij hebben alles in huis in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd de beste keuze kunt maken. Dat kan al dan niet met advies van onze vakkundige medewerkers. U kunt bij ons onder meer terecht voor: Meubels, Bedden, Verlichting, Bedtextiel, Vloerbedekking, harde Vloeren (Quickstep, Mflor, Interfloor), Raamdecoraties, Relaxfauteuils en Woonaccessoires.

Zie ook: Meubelzaak Vriezenveen en Pvc vloeren Vriezenveen

Meubelwinkel nabij Vriezenveen met optie tot inruil van meubels

Als u het bestaande interieur deels gaat vervangen, dan dient er uiteraard voor gezorgd te worden dat de oude meubels afgevoerd worden. U kunt bij meubelwinkel Frits Vos nabij Vriezenveen van de gelegenheid gebruikmaken om uw oude meubels in te leveren als u nieuwe meubels aanschaft. Wij nemen vaker meubels in ter inruil en bieden deze vervolgens weer aan in onze collectie met inruilmeubelen. Op deze manier kan iemand anders voor een voordelige prijs een ingeruild meubelstuk op de kop tikken in onze 2e hands winkel.

Meubelwinkel nabij Almelo met outlet meubels

Het is natuurlijk altijd aantrekkelijk als er bespaard kan worden op de aanschaf van nieuwe meubels. Dat kan in onze meubelwinkel nabij Almelo. Showroommodellen worden namelijk door ons voor een extra scherpe prijs aangeboden als deze modellen plaatsmaken voor de nieuwe collectie. U kunt daarvan profiteren door de collectie met outlet meubels in onze meubelwinkel in de regio Almelo te komen bekijken. Frits Vos is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en gevestigd aan de Hoofdweg 185 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie

Op zoek naar landelijke stijl meubelen, geen probleem klik hieronder voor een selectie