Gordijnen VriezenveenGordijnen uit Vriezenveen met keuze uit ruim aanbod

Bekijk collectie Gordijnen

Als u op zoek bent naar gordijnen Vriezenveen dan kunt u in de regio bij woonwinkel Frits Vos terecht. Wij hebben namelijk een divers assortiment beschikbaar op het gebied van raamdecoratie in allerlei stijlen, materialen en kleuren. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst om u te adviseren over ons gevarieerde aanbod met gordijnen in onze winkel nabij Vriezenveen.

Gordijnen in regio Almelo

Frits Vos is gevestigd in de regio van Almelo en is de gezelligste woonwinkel van Twente. Dat maakt het voor u nog leuker om onze winkel te bezoeken om de ideale gordijnen voor uw interieur te vinden. Wij leveren allerlei soorten gordijnen. Zo kunt u bij ons een keuze maken uit vouwgordijnen, maar ook de voorkeur laten uitgaan naar rolgordijnen of naar paneelgordijnen. Alle denkbare stoffen en de meest uiteenlopende kleuren en dessins zijn in onze winkel beschikbaar, zoals: Overgordijnen, Vitrages, In-betweens, Paneelgordijnen, Rolgordijnen en Vouwgordijnen.

Zie ook: Meubel outlet Vriezenveen en Meubels Vriezenveen

Gratis gordijnen opmeten in Vriezenveen

U bent uiteraard van harte welkom in de woonwinkel Frits Vos om een keuze uit ons grote aanbod te maken. Het is echter van belang dat voor het beste resultaat de gordijnen goed moeten worden opgemeten. Wij bieden u wat dat betreft een uitstekende service door bij u thuis langs te komen in Vriezenveen of omgeving om gratis de maten te meten. Bovendien worden de gordijnen nadat deze gereed zijn bij u thuis geplaatst. U bent verzekerd van het beste resultaat als u van onze gratis gordijnenservice voor wat betreft het meten gebruikmaakt.

Gordijnen in Almelo laten plaatsen

U profiteert van meerdere voordelen als u van het aanbod en de service van Frits Vos gebruikmaakt. U kunt namelijk de nieuwe gordijnen in uw huis in Almelo of omgeving door ons laten plaatsen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de gordijnen van uw keuze op maat worden gemaakt door eerst gratis en deskundig bij u thuis in Almelo of in de regio de maten op te meten. In onze winkel kunt u de stoffen voelen, de kleuren bekijken en kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Frits Vos is in Westerhaar-Vriezenveensewijk gevestigd en u bent van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze woonwinkel.

Onze collectie vouwgordijnen bestaat uit heel veel verschillende stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Er is keuze uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan gevoerd worden. De meeste stoffen in de collectie vouwgordijnen zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in je interieur makkelijker maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen dan voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier. Maak het vouwgordijn helemaal af in je eigen stijl, kies voor een houten onderlat, hippe ringen, of een opvallende bies. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met elk een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kan het vouwgordijn voorzien worden van elektrische bediening. Voor meer informatie  en advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom!

Een rolgordijn voor elk interieur. Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. een rolgordijn is altijd mooi en functioneel. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, zowel verduisterend als lichtdoorlatend. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer, of voor een mooie lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar. Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is de elektrische bediening een uitkomst. 

Onze collectie gordijnen heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Er zijn verschillende transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen verkrijgbaar.  Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk vouwgordijnen en gordijnen combineren in een ruimte. Er is keuze uit verschillende plooien, in overleg met onze gordijnspecialisten kun je kiezen wat het best in jouw interieur past. Het gordijn kan aangepast worden naar jouw persoonlijke smaak. Zo kunt je bijvoorbeeld kiezen uit een contrasterende border, ingeslagen ringen van koper of RVS. Er zijn verschillende roedes verkrijgbaar, welke past het best bij u? Vrijwel alle gordijnen kunnen worden gewassen. Ieder gordijn wordt voorzien van een label met wasvoorschrift.